CARE AND CULTURE BODY

NWO centar je prvi na prostoru nase zemlje koji je obuhvatio kompletnu primenu Hypoxi capsule za ciljano sagorevanje masti,pojacava cirkulaciju u predelu abdomena i donjih ekstremiteta.Koristi se tri puta nedeljno po 45 minuta,gubitak i do 40 cm ukupno  u obimu stomaka,gluteusa i nogu.U prevodu liposukcija bez noza.Primenjuje se u oblasti trenaznog procesa.U ponudi je primena niskofrekventnih struja u oblasti otklanjanja celulita,sprecavanja zadrzavanja tecnosti, zatezanja koze i rehabilitacije profesionalnih sportista kao i kod povreda rekreativaca.Trening moze biti aktivan i pasivan.Primenjujemo i vibracione platforme za prevenciju osteoporoze, ubrzano mrsavljenje i oblikovanja tela.Napomenucemo da su sve procedure,savremene,bezbedne i efikasne,i nasi klijenti dobijaju ishranu prilagodjenu njihovom nacinu trenaznog procesa pocevsi od profesionalnih sportista,osoba sa viskom kilograma za podmladjivanje kompletnog organizma kao i osoba sa zdravstvenim problemima.Rad je zasnovan na individualnom principu(personalni pristup).
Hypoxi

Stručni tim NWO centra, ugodan i klimatizovan prostor učiniće Vaš trening prijatnim. Treninzi su prilagodjeni fizičkim mogućnostima i željama, radi postizanja zajedničkog cilja. Naš koncept rada potpune posvećenosti svakom klijentu ponaosob čini nas uspešnim i drugačijim. Veliki broj zadovoljnih klijenata daje nam satisfakciju za dalji rad.

U okviru programa fitness studija nudimo Vam

Personalne treninge :

Osetite i vidite! Zakažite  besplatan probni trening!

  • Vibracioni trening
  •  Vakum trening
  • Elektrostimulacija 12. kanalni stimulator (EMS)
  • NF Cardio program
  • Oblikovanje i zatezanje
  • Anticelulit program
  • Redukcija težine i celulita
  • Detoksikacija
Power plate je vibrirajuća platforma pogodna za vežbanje osoba bilo kojeg uzrasta i fizičke pripremljenosti … više
BODY SHOCH    treninzi u tretiranju problema celulita donose odlične rezultate već posle par treninga… više
Revolucionarna HYPOXI terapija omogućava Vam da ciljano uklonite mast za problematičnih zona, sa vidnim i osetnim rezlutatima … više
Elektrostimulacija se već decenijama koristi u medicini za lečenje i rehabilitaciju mišića i nerava, usled  povreda i raznih oboljenja i u sportu kao dodatna … više

Hypoxi aparat

Hypoxi aparat

powerplate

Power plate

fitness-ccentar-na-vozdovcu-dusanovcu_1000x664

Kardio program


U okviru programa fitness studija N.W.O. nudimo Vam

Vibracioni treninzi na Power Plate platformi u trajanju od 30 min., vakum trening u Hypoxi kapsuli u trajanju od 45 min., Miha bodytec-trening  strujama u trajanju od 15 min.,bogat izbor najmodenijih rekvizita za trenažni proces, najmoderniji Tecnogym cardio program, oblikovanje i zatezanje tela u parteru sa personalnim trenerom, BH fitness station 5 – sprava koja zamenjuje celu teretanu sa 400 kg tegova u sebi za sve grupe mišića pojedinačno.

Svi treninzi se obavljaju tri puta nedeljno radi dobijanja željenih rezultata. Ispravljamo deformitete tela kao i manje korekcije. Povećanje mišićne mase gde je neophodno i smanjenje masnih naslaga gde je kritično.

 

Bavimo se redukcijom težine – davanje nedeljnog režima ishrane kao i redovne kontrole, detoksikacija kompletnog organizma.

Osetite i vidite! Zakažite  besplatan probni trening!

 

FB_IMG